Bejelentésonline filmek
online filmek a neten

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
banner


        
 
1.


  


2.
3.
4.


          
5.
6.

  7.


<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/VuNIsY6JdUw&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/VuNIsY6JdUw&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>Mint látod ezen az oldalofilmeket tudsz nézni letöltés nélkül. Csak rá kell kattintanod a kiválasztott film linkjére és már indul is a lejátszás egy felugró ablakban. A felugró ablak blokkolása opciót kapcsold ki a böngésződben, mert másként nem fogsz látni semmit! Amennyiben nincs a gépedre telepítve a DivX Web Player, akkor azt bizony be kell szerezned. Csak írd be a keresőbe, és már meg is találtad! A lejátszás sajnos nem mindig akadálymentes. Az oldalak terheltségétől függ a betöltődés. Az én módszerem az, hogy mikor elindítom a filmet, utána rögtön le is pause-zom. Így hagyom kb. 5-15 percig és csak utána ülök le filmezni. Így általában a bufferelést nem éri utol a lejátszás és zökkenőmentesen meg tudom nézni a filmet. Persze ez az intervallum lehet több és kevesebb is! Lassan kezd kialakulni az oldal formája, és egyre több filmet sikerül felraknom. Persze még nagyon hiányos, és sokan nem találtok kedvetekre valót. Ahogy az időm és lehetőségem engedi, mindig bővítem a választékot! -------------------------------------------------------------------------------- Újra működik a vendégkönyv és elnézést kérek mindenkitől a változtatásért, de a fórum széthullott valamiért. De nem is volt valami előnyös a regisztrálás miatt! Ha veszed a fáradságot és írsz nekem, azt megköszönöm! Remélem hogy ez már a végleges verzió marad. Elég stabilnak tűnik! Várom a bejegyzéseket, észrevételeket!Jogi nyilatkozat:


Szervereinken nem tárolunk semmilyen jogsértő tartalmat, minden tartalom nem általunk üzemeltetett weboldalak szerverein található, melyek helyét csak megjelöljük és kategorizáljuk, ilettve nem ismerjük azok részletes tartalmát, így nem tudunk semmilyen felelősséget vállalni értük! Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!


Ha ön tagja bármely illegális szoftver-vadász csoportnak, vagy zenei kiadónak, vagy filmgyártó, szoftver kiadó, forgalmazó cégnek, vagy rendészetnek, vagy a RIAA-nak(ASVA), illetve Proartnak vagy ha ön kormányzati tevékenységet folytat, NEM ADOK ENGEDÉLYT AZ ÖN RÉSZÉRE, hogy a merevlemezemen található anyagokhoz hozzáférjen, regisztráljon az oldalra, vagy bármilyen tevékenységet folytasson a szerveren, részt vegyen és használja a fórumot illetve szerverrel kapcsolatba bármilyen tevékenységet folytasson!
Ha ön mégis így tesz, azzal megsérti a 431.322.12 számú, az Interneten Alkalmazott Magánjogi Törvényt és a Személyes Információ és Elektronikus Dokumentumok Védelméről szóló törvényt. 
Meik vidi a kedvenced ?       Zséda        Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?dj nick [ 2010-01-10 10:56 ]

76rsRendszergazda [ 2009-12-09 21:22 ]

MEGBESZ MSN !!!
Készitek! [ 2009-12-09 17:16 ]

Helló
Egyedi fejléc,Avatar és Képek készitését díszítését vállalok!Ezenkivül oldalodat diszitő elemekkel és hasznos dolgokkal tudom ellátni..pl.Óra,Dátum,Hirek,Időjárás,Sport..Non-Stop Saját rádióm ...egyedi chat ahol te lehetsz az egyetlen admin ...!érdekellődni: msn : kicsiace@hotmail.com vagy e-mail cim : designer666@citromail.hu Üdv
Hírek
South park.( MAGYAR SZINKRON)

Letölthető. a sorozatok mappában

tovább >>


Egy rém rendes család.( MAGYAR SZINKRON)

Letölthető. a sorozatok mappában

tovább >>


LOST - ELTÜNTEK.( MAGYAR SZINKRON)

Letölthető- a sorozatok mappában

tovább >>


A túlélés törvényei 6.( MAGYAR SZINKRON)

Letölthető a túlélés törvényei 6ik évadja A sorozatok mappában

tovább >>


DEXTER ( MAGYAR SZINKRON)

Letölthető. a sorozatok mappában

tovább >>


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!